Zaštita osobnih podataka

Privatnost i kolačići

Osobni podaci naših korisnika jedno je od područja na koje posvećujemo najveću pažnju i pažnju. Obavezujemo se da svi zahtjevi nisu samo ispunjeni, nego, ako je moguće, i premašeni, jer smo svjesni osjetljive prirode ovog područja.

U poslovne svrhe, krematorij.eu prikuplja sljedeće korisničke podatke:ime i prezime;
adrese za dostavu;
firmo oz. naziv pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);
porezni broj pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);
adresa e-pošte (korisničko ime);
lozinku u šifriranom obliku;
kontakt telefon;
država prebivališta;
ostale informacije koje korisnik dobrovoljno unosi u obrasce u internetskoj trgovini;
ostale informacije koje korisnik dobrovoljno doda kasnije na svoj profil.
Prodavač nije odgovoran za točnost, cjelovitost i pravovremenost podataka koje unose korisnici.Za sigurnosne se svrhe prikupljaju i IP adrese s kojih korisnici pristupaju web mjestu. Svakom korisniku dodijeljen je sesijski kolačić na početku posjete radi prepoznavanja i nadzora košarice. krematorij.eu također može pohraniti ostale kolačiće na vaše računalo, kao što su: korisnički ID u šifriranom obliku (radi prepoznavanja korisnika pri sljedećoj posjeti), ocjene predmeta (da biste znali koje stavke ste već ocijenili) i kolačiće Google Analytics ( analiza posjeta mjestu).

Svi podaci osim kolačića trajno se pohranjuju na poslužitelj krematorij.eu. Sesijski kolačići pohranjuju se samo u memoriju poslužitelja tijekom trajanja posjete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, a trajni kolačići pohranjuju se na računalo posjetitelja.

Provedite politiku privatnosti

Pravo na informiranje

Obavijesti o statusu narudžbe: Pridržavamo si pravo obavjestiti vas putem telefona ili e-pošte o statusu vaše narudžbe. Ako ne preuzmete svoju narudžbu dulje od 5 dana, zadržavamo pravo poziva i obavijestiti vas kao podsjetnik za preuzimanje predmeta.

Obavijesti o narudžbi: vaše korisničko iskustvo je važno za nas, tako da će nakon primitka narudžbe naš službenik nazvati vas da potvrdi da ste zadovoljni kupnjom i proizvodom. Ako želite, naš službenik također će vas obavijestiti o drugim pogodnostima koje možete dobiti ili iskoristiti kada kupujete na mreži. U tom ćete slučaju primati redovne e-mailove i sms obavijesti o prednostima vaše tvrtke na vaš telefonski broj i svoju e-mail adresu. Možete u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak slanjem e-maila na info@krematorij.eu ili otkazivanjem pretplate klikom na vezu “odjava”. Također zadržavamo pravo pitati vas o učestalosti posjeta našoj web stranici. Vaše ćemo povratne informacije upotrijebiti za poboljšanje stranice i korisničkog iskustva. Ako ispunite promotivne obrasce (kuponi za popust) na društvenim mrežama, dobit ćete obavijesti putem e-maila kako bismo vas redovno informirali o mogućnostima korištenja promotivnih kupona. Na ove se obavijesti možete odjaviti i na isti način opisan gore.

vrste osobnih podataka, korisnike ili kategorije korisnika kojima su osobni podaci bili ili će biti otkriveni, posebno korisnicima u trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama,

procijenjeno razdoblje zadržavanja osobnih podataka ili, ako to nije moguće, kriterije koji će se koristiti za utvrđivanje tog razdoblja,

postojanje automatiziranog odlučivanja, uključujući stvaranje profila.

razloge za to kao i značenje i predviđene posljedice takve obrade za pojedinca.

jedna (besplatna) kopija osobnih podataka u formatu koji sam odredio (ako je zahtjev elektroničkim putem komunikacije i ako drugačije ne zahtijevam, kopija će se dostaviti elektroničkim putem). Za dodatne kopije koje su mi potrebne, operator može naplatiti razumnu naknadu, uzimajući u obzir troškove.

oporavak netočnih osobnih podataka.

uskraćivanjem točnosti osobnih podataka kroz razdoblje koje kontroloru omogućuje provjeru točnosti osobnih podataka,

obrada je nezakonita i protivim se brisanju osobnih podataka i umjesto toga zahtijevam ograničenje njihove uporabe,

kontrolor podataka više ga ne treba u svrhu obrade, ali trebam ga za provedbu, izvršavanje ili obranu pravnih zahtjeva.

brisanje svih osobnih podataka (pravo da se zaborave) ako su ispunjeni zahtjevi članka 17. Opće uredbe o zaštiti podataka, a posebno kada povučem ovu suglasnost za obradu osobnih podataka.Ispis osobnih podataka u strukturiranom, često korištenom i strojno čitljivom obliku, s pravom prosljeđivanja tih podataka drugom kontroloru, a da ih izvorni kontroler ne ometa.

Prestanite koristiti osobne podatke za potrebe izravnog marketinga, uključujući stvaranje profila.

Ne podliježem odluci koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući stvaranje profila, što ima pravne učinke na mene ili slično značajno utječe na mene ako su ispunjene pretpostavke članka 22. Opće uredbe o zaštiti podataka.

pravo podnijeti žalbu kontroloru kod Povjerenika za informacije ako smatram da obrada mojih osobnih podataka krši Opću uredbu o zaštiti podataka.